0
0

چرایی و اهمیت توسعه محصول

360 بازدید

فهرست مطالب:

مقدمه

شش مرحله توسعه محصول جدید

۱. بررسی نیاز مشتری‌ها برای توسعه محصول جدید

۲. ایده‌پردازی و غربال ایده‌ها

 ایده در کارآفرینی چیست و چگونه ایده پردازی کنیم؟

چگونه ایده‌پردازی کنیم؟

  • شناسایی علایق و مهارت‌ها
  • شناسایی مشکل یا نیاز
  • تحقیق در بازار
  • اهمیت پلتفرم بازار نوآوری در دو مرحله بررسی نیاز مشتریان و ایده‌پردازی و غربال ایده‌ها

۳. توسعه مفهوم و آزمایش اولیه

۴. بررسی و تحلیل اقتصادی محصول

۵. آزمایش محصول جدید

۶. تجاری‌سازی محصول

جمع‌بندی

 

– مقدمه

برای داشتن فروشی بالا و موثر، تمام جنبه‌های محصول شما، از نظر ظاهری و درونی و حتی بسته‌بندی آن، باید به خوبی طراحی شوند. ظاهر و عملکرد محصولات غالباً اولین چیزی است که مصرف‌کننده در مورد محصول شما می‌بیند.

با توجه به اینکه ما در جامعه‌ای مصرف‌گرا زندگی می‌کنیم، توسعه محصول بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کند. چرا؟ چون ما علاوه بر خود محصول، به‌نوعی طراحی، ظاهر و عملکرد آن را نیز مصرف می‌کنیم.

لذا اگر می‌خواهید مردم محصول شما را به جای محصولات رقبا انتخاب کنند، باید به طور جدی به فرایند توسعه و طراحی محصول فکر کنید  زیرا در دنیای امروز، ترجیحات اقتصادی، زیست‌محیطی و تکنولوژیک دائماً در حال تغییر هستند و همین باعث می‌شود گرایش مردم نسبت به محصولات نیز تغییر کند .در این راستا اهمیت هوشمندی فناوری در همه عرصه ها و تخصصهای مختلف تکنولوژی  و رصد و پایش نوآوریهای مختلف صنعتی در رشته های مورد علاقه و تخصص صنایع، بیش از پیش مشخص می شود.

در ادامه، پس از بررسی مفهوم محصول و مراحل توسعه آن، کمی در مورد توسعۀ محصول صحبت می‌کنیم تا در این مقالۀ کوتاه، شما را با این مفاهیم پراهمیت آشنا کنیم.

برنامه توسعه محصول جدید باعث هماهنگی تیم در راستای یک هدف واحد و حرکت بسمت محصول نهایی، جمع شدن دوره ای اعضای تیم (تحقیقاتی، تولیدی و …)، بازرسی و کنترل فرایندهای تولید، بروز رسانی محصول در راستای نیاز بازار، کاهش احتمال شکست بدلیل داشتن برنامه منسجم برای تحقیقات رقابتی، تحقیقات بازار و تحقیقات مخاطبان هدف و نهایتا سنجش موفقیت تیم با استفاده از بازخوردهای توسعه خواهد شد.

تقریبا تمامی اعضای تیم می توانند در فرایند توسعه محصول نقش داشته باشند ولی مدیر محصول، مسیر موفقیت و استراتژی محصولات را ترسیم می‌کند و در واقع دیر محصول در واقع نماینده محصول، مهندسی، نوآوری، بازاریابی و عملیات‌ها است. فاکتورهایی مانند ذات محصول، تمایل مشتریان، جهت دهی مدیر محصول را تعیین می کند و در واقع این مهم با همکاری سایر تیم ها مانند تیم فروش، تیم بازاریابی، تیم تولید، تیم بازرگانی، تیم امور مالی و تیم امور قانونی و … موفقیت تضمین شده را به ارمغان خواهد آورد.

گاها در سازمانها خصوصا صنایع کوچک و متوسط و تا حدی صنایع بزرگ، در چارت سازمانی و یا بودجه ریزی سالیانه، توجهی به فرایند توسعه محصول نمی کنند و بصورت دوره ای چند ماهه یا چند ساله بصورت گذرا و مقطعی به این مهم توجه می کنند و یا بدلیل نوپا بودن واحد صنعتی یا حاشیه سود پایین و عدم توانایی کافی برای تشکیل واحد مستقل تحقیق و توسعه را ندارند که برای حل این معضل و افزایش بازدهی فرایند برون سپاری تحقیق و توسعه و یا استفاده از روش نوآوری باز در واحد صنعتی پیشنهاد می شود.

از جمله مزایای فرایند توسعه محصول می توان به افزایش کیفیت محصول با تجربه کاربری دلپذیر، بهبود رضایت مشتری، قابلیت بازار رقابتی پیشرفته، توسعه برندینگ و … اشاره کرد

در حالت کلی، بهترین روش برای فرآیندهای توسعه محصول موثر استفاده از تحقیقات و توجه به نکات کلیدی زیر است:

  • روندهای فعلی بازار را مرور کنید تا مشخص کنید مشتریان در حال حاضر به خرید علاقه مند هستند. در بازار نوآوری، مرور روندهای فعلی بازار از طریق گزارشات هفتگی صورت می گیرد و تکنولوژیهای نوظهور و آپشنهای جدید محصولات صنعتی در هر حوزه و تخصصی براحتی با مطالعات محدود هفتگی قابل دستیابی است.
  • محصولات رقبای خود را ارزیابی کنید و ویژگی‌های موثر را شناسایی کنید. در بازار نوآوری، شناسایی ویژگیهای محصولات رقبا با گزارشات هفتگی صورت می گیرد و می توان انواع ویژگیهای متصور برای یک محصول را از این گزارشات که حاصل تحقیقات بزرگترین شرکتهای پیشرو بین المللی است، استخراج کرد.
  • نحوه گنجاندن ویژگی‌های محبوب در محصولات سازمان خود را در نظر بگیرید. این مهم با مطالعه بازار، فرهنگ ایران، سطح تقاضا و بومی سازی نوآوریهای بین المللی میسر می شود. در این راستا بازار نوآوری با مشارکت مشاوران کسب وکار در تمامی استانهای ایران میتوانند همراه شما در بومی سازی هوشمندانه محصولات شما در بازار ایران باشند.
  • تشخیص دهید که چگونه سازمان شما ممکن است محصولات را برای پاسخگویی بیشتر به نیازهای مخاطبان خود به روز کند یا تنظیم کند. بازار نوآوری از طریق گزارشات هفتگی و یا جستجوی تخصصی توسط تیم پشتیبانی نیازهای بین المللی مخاطبان و نتیجه تحقیقات آنها را به شما اطلاع رسانی می کنند و در واقع سبد متنوعی از محصولات با آپشن ها و هزینه های مختلف در اختیار شما قرار می دهند تا انتخاب واقع بینانه تری از بین تمامی گزینه های موجود داشته باشید.
  • از بازخورد مشتری برای ایجاد ایده‌هایی برای محصولات جدید استفاده کنید که ممکن است نیازهای مشتری را برطرف کند. گزارشات هفتگی بازار نوآوری در واقع نتیجه بازخورد مشتریان بین المللی است که منجر به تحقیقات گسترده و ثبت نوآوریهای بین المللی شده است که در اختیار کاربران قرار می گیرد. بعبارت دیگر نتایج انواع روشهای ایده سازی در این گزارشات نهفته است و نیازی به دوباره کاری نیست.
  • تیم‌های تحقیقاتی را وادار کنید تا پس از راه اندازی محصول، مطالعات بیشتری را انجام دهند تا مصرف کنندگان را بیشتر درک کنند. در این راه می توانید از تجربیات مشاوران کسب و کار زبده که با بازار نوآوری همکاری دارند، استفاده نمایید.
  • از تکنیک‌های گوش دادن برای بررسی نحوه بازاریابی محصولات مشابه توسط رقبا استفاده کنید. نوآوریهای با پتانسیل بالای ثبت شده بین المللی که توسط شرکتهای پیشرو ثبت شده اند، بصورت کاملا حرفه ای، تمامی این مراحل پشت سر گذاشته اند و گام بعدی بومی سازی این فناوریها در سطح داخلی است.

 

–  شش مرحله توسعه محصول جدید

محصول در واقع هر نوع کالا یا خدمتی است که برای مشتری ارزش اقتصادی ایجاد می‌کند و مشتری با پرداخت هزینه برای آن، امکان گردش مالی و فعالیت اقتصادی را برای یک کسب و کار فراهم می‌کند.

توسعه محصول جدید یا به اختصار NPD  (New Product Development‌) به فرایندی گفته می‌شود که همه مراحل و فعالیت‌ها برای توسعه محصول‌های جدید را شامل می‌شود. محصولی که فرایند توسعه را به‌درستی طی کرده باشد، حضور موفق‌تری هم در بازار خواهد داشت.

در حالت کلی شش مرحله زیر در بیشتر تعریف‌ها از توسعه محصول، مشترک هستند:

  1. بررسی نیاز مشتری‌ها برای توسعه محصول جدید
  2. ایده‌پردازی و غربال ایده‌ها
  3. توسعه مفهوم و آزمایش اولیه
  4. بررسی و تحلیل اقتصادی محصول
  5. آزمایش محصول جدید
  6. تجاری‌سازی محصول

 

۱. بررسی نیاز مشتری‌ها برای توسعه محصول جدید

شناخت مناسب از بازار فعلی و نیاز مشتری‌هایی که هدف نهایی از عرضه محصول هستند، نخستین گام در توسعه محصول جدید است. برای شناخت بهتر و درک مناسب‌تر از نیازهای موجود، می‌توانیم چنین سؤال‌هایی مطرح کنیم:

با توجه به وضعیت موجود و شناختی که از بازار داریم، مشتری‌ها چه نیازهایی دارند؟ در چنین بازاری، چه ایده‌هایی می‌توانند ارزش‌آفرین باشند؟ مشتری‌ها چه نیازهایی دارند که هنوز تأمین نشده یا می‌توان آن‌ها را به‌شکل بهتری تأمین کرد؟

 

۲. ایده‌پردازی و غربال ایده‌ها

وقتی نیاز مشتری را یافتیم، باید بررسی کنیم که آیا قادر به تأمین آن هستیم یا نه. اگر با توجه به امکانات و واقعیت‌های موجود بتوانیم در مسیر پاسخ‌گویی به آن نیاز گام برداریم، یعنی فرصت یافته‌ایم. البته بررسی‌های بیشتر نشان می‌دهند که آن‌چه ما فرصت دیده‌ایم، واقعا فرصت بوده یا صرفا خطای تحلیلی بوده است.

در این گام به‌سراغ ایده‌پردازی می‌رویم. ایده‌پردازی با ایده‌یابی آغاز می‌شود؛ اما همان‌جا متوقف نمی‌شود، چون هر ایده‌ای الزاما قابل‌اجرا نیست. به همین دلیل، غربال ایده‌ها هم از مراحل مهم ایده‌پردازی است. به‌طور تقریبی ۲۸درصد ایده‌های محصولات جدید با مشاهده و شنیدن حرف‌های مشتری‌های فعلی شکل می‌گیرند.

بسیاری از کسب و کارهای شکست خورده، به این علت موفق نشده‌اند که در مرحله‌ی غربال گری، نتوانسته‌اند یک ایده‌ی ضعیف را تشخیص داده و حذف کنند و دنبال ایده‌های بهتر بگردند. لذا شناخت ایده و چگونگی ایده پردازی از موارد مهمی است که نیاز به مرور مختصر دارد:

 

– ایده در کارآفرینی چیست و چگونه ایده پردازی کنیم؟

ایده کسب و کار، فکر خلاقانه‌ای است که با هدف رفع یک مشکل توسط بنیان‌گذار آن تعریف می‌شود.

طبق تجربه کسب و کارهای پیشرو، یک ایده زمانی موفق است که چهار ویژگی زیر را داشته باشد.

  • نوآورانه، منحصر به فرد و بدیع باشد. به شکلی که از محصولات یا خدمات موجود، چیزی بهتر و جدیدتر را ارائه دهد.
  • پتانسیل سودآوری کافی و بازدهی خوبی از سرمایه را داشته باشد.
  • با توجه به مهارت‌ها، تجربه و امکانات فرد واقع‌بینانه و قابل دستیابی باشد.
  • پتانسیل رشد و توانایی گسترش به بازارهای جدید را داشته باشد.

 

– چگونه ایده‌پردازی کنیم؟

معمولا برای شروع ایده‌پردازی سه مرحله زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

الف- شناسایی علایق و مهارت‌ها

ب- شناسایی مشکل یا نیاز

پ- تحقیق در بازار

 

الف- علایق و مهارت‌های خود را شناسایی کنید

جرقه یک کسب و کار موفق در اشتیاق، علاقه و سرگرمی‌های یک کارآفرین نهفته است. در حقیقت فرایند یک کارآفرینی موفق با خودشناسی شروع می‌شود.

 

ب- یک مشکل یا نیاز را شناسایی کنید

کسب و کارهای موفق راه‌حلی خاص برای برطرف کردن یک مشکل یا نیاز در جامعه یا بهبود آن را دارند. برای شناسایی مشکل می‌توانیم از محیط اطراف خود شروع کنیم.

راه دیگر فکر کردن در مورد نیاز یا شکاف موجود در بازار است. برای این کار می‌توانیم سوالات زیر را از خود بپرسیم.

  • آیا محصولی وجود دارد که قابلیت بهبود و افزایش عملکرد به شیوه خاص ما را دارد؟
  • آیا خدماتی وجود دارد که بتوان وضعیت فعلی بازار در آن را بهتر کرد؟
  • چه بخشی از بازار هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است؟

پاسخ این سوالات و نتیجه‌گیری منطقی از آن‌ها در تعیین ایده مناسب کمک می‌کند. نکته اینکه برخی از بهترین ایده‌های کسب و کار آن‌هایی هستند که می‌توانند روند بازار یا فناوری‌های جدید را تغییر دهند یا پیش‌بینی کنند. بنابراین علاوه بر این سوالات همیشه یک قدم جلوتر را نیز در ذهن خود بیاورید. اینکه در آینده، این ایده چه نقشی در بازار خواهد داشت و چه روندی را در پیش می‌گیرد. در حقیقت در این مرحله لازم است ایده خود را از زمان حال به آینده هم ربط دهیم.

 

پ-  در مورد بازار موجود تحقیق کنید

درک دقیق بازار و میزان پویایی آن در موفقیت آمیز بودن ایده بسیار اهمیت دارد. در این گام ترندهای بازار و الگوهای صنعت مورد علاقه خود را بررسی می‌کنیم. شناسایی رقبای اصلی و جمع‌آوری اطلاعات کافی در مورد زیر و بم بازار بینش ارزشمندی را در مورد موقعیت‌های ناشناخته و فرصت‌های اقتصادی موجود در اختیار قرار می‌دهد. برای جمع‌آوری اطلاعات می‌توانیم از روش‌های زیر استفاده کنیم.

  • نظر سنجی

نظرسنجی حضوری، تلفنی یا آنلاین از مخاطبان هدف روشی رایج برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد بازار هدف است. این موضوع نکات دقیقی را در مورد ترجیحات مصرف‌کننده یا عادات خرید آن‌ها را بیان می‌کند.

  • گروه‌های کانونی

این روش، نوعی تحقیق کیفی است که در آن گروه کوچکی از افراد در مورد موضوع یا محصول خاصی بحث می‌کنند. بهتر است در این خصوص از نظر خانواده یا دوستان استفاده نکنیم. زیرا آن‌ها معمولا نظرات و واکنش‌های بی‌طرفانه‌ای ندارند.

  • تحقیق آنلاین

تجزیه و تحلیل اطلاعات موجود در شبکه‌های اجتماعی، جستجوی اینترنتی آمار و روندهای صنعت، برای درک بهتر وب سایت‌های رقبا بسیار مفید است.

  • تحلیل رقابتی

این روش شامل مطالعه استراتژی‌ها، محصولات و خدمات رقبا برای درک بهتر بازار و شناسایی فرصت‌های رشد است.

  • مشاهده

در این روش رفتار مصرف‌کننده در محیط‌های واقعی را بررسی می‌کنیم. با مشاهده می‌توانیم احساسات و فرایندهای تصمیم‌گیری مشتریان را بهتر درک کنیم.

  • شرکت در نمایشگاه‌ها

شرکت در نمایشگاه‌ها و رویدادهایی که در آن شرکت‌های مربوط به صنعتی خاص برای عرضه محصولات یا خدمات خود گرد هم می‌آیند، روش موثری برای ایده‌پردازی است. با این کار اطلاعات خوبی در مورد محصولات و روندهای جدید صنعت را جمع‌آوری می‌کنیم. وبینارها و کنفرانس‌های تخصصی هم کمک خوبی به درک بهتر ایده کسب و کار و ارتباط با سایر کارآفرینان می‌کند.

 

  • اهمیت پلتفرم بازار نوآوری در دو مرحله بررسی نیاز مشتریان و ایده‌پردازی و غربال ایده‌ها

با توجه به اینکه پلتفرم بازار نوآوری در دو مرحله اول (و بصورت محدودتر در مراحل بعدی) ایفای نقش میکند، ذکر نکات مروری زیر به درک بهتر کارکرد بازار نوآوری کمک می کند:

– بازار نوآوری با ارائه گزارشات تخصصی و همچنین گزارشات هفتگی در ۶۴۰ رشته صنعتی در یک طبقه بندی بین المللی و استاندارد، مرحله سنجش نیازهای مشتریان را در سطوح بین المللی و با تجمیع تمامی نیازهای متنوع در یک گزارش مستمر و مدون بصورت هفتگی ارائه می کند و صنایع و محققان براحتی می توانند انواع نیازها و همچنین راه حل آنها را مطالعه و بررسی کنند و بعبارت دیگر نیازهایی که از دید واحدهای صنعتی و حتی مشتریان غافل مانده است، براحتی پایش کرد.

-در حالت کلی، فضای حاکم بر جامعه تعیین کننده سطوح، کمیت و کیفیت ایده پردازی است و بدون شک شرکتهای پیشرو در سطوح بین المللی با توجه به ضریب موفقیت بالا توانسته اند که محیط سازمانی پویاتری برای خلق، پردازش و غربالگری ایده ها فراهم آورند و سرمایه بیشتری در این راه صرف کرده اند و این به معنی رد ایده پردازی در صنایع داخلی نیست ولی استفاده از ایده های ثبت شده و اختراعات رقبای بین المللی، مسیر ایده پردازی و استفاده از انواع روشهای ایده پردازی را بسیار کوتاه می کند. بهمین دلیل ما، اختراعات را بعنوان منابع غنی علمی و اجرایی می شناسیم. لذا تجربه مشتریان و تیم تخصصی بازار نوآوری، موید این موضوع است که کمیت و کیفیت ایده هایی که در این پلتفرم استخراج می شود فراتر از تصور کاربران بوده است و قدرت تصمیم گیری بهتری را در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد و همچنین آنالیز بازار بهتر و دقیق تری بدست می آید زیرا تمامی نیازهای مشتریان توسط محققان در کشورهای مختلف شناسایی و پاسخ داده شد است و ما وظیفه غربالگری و شناسایی ایده های برتر را بر عهده خواهیم داشت.

– متاسفانه به هر دلیلی، مباحث مالکیت فکری و اختراعات در ایران محدود به ثبت اختراع داخلی و خارجی شده است در حالیکه هدف اصلی بازار نوآوری تغییر نوع نگاه به بحث اختراعات و مهندسی معکوس اختراعات و استفاده از این ابزار برای توسعه صنعتی مدرن است. بعبارت دیگر از این ابزار برای شناسایی نیازهای فناورانه صنعتی نیز می توان استفاده کرد که در حال حاضر این نیازها بصورت محدود  با ارزش صنعتی پایین شناسایی می شوند در حالیکه نیازهای پیشرو بین المللی که حاصل تحقیقات چندین ساله آنهاست، در بازار نوآوری براحتی قابل شناسایی هستند.

 

۳. توسعه مفهوم و آزمایش اولیه

قدم بعدی در توسعه محصول جدید، توسعه مفهوم آن و آزمایش‌های اولیه برای یافتن نقاط قوت و ضعف است. هر ایده خوبی باید به‌شکل مفهومی توسعه یافته و آزمایش شود. وقتی مفاهیم شکل می‌گیرند، باید به‌صورت فیزیکی توسط مشتری‌ها آزمایش شوند. برای آزمایش بعضی مفاهیم، حتی یک واژه یا تصویر کافی است. آزمایش فیزیکی هم می‌تواند میزان اعتماد به آزمایش مفهوم‌ را افزایش بدهد.

پس از اینکه مفهوم‌ اولیه به مشتری‌ها نشان داده شد، از آن‌ها خواسته می‌شود به سؤال‌هایی درباره آن پاسخ بدهند. این سؤال‌ها کمک می‌کنند تا توسعه مفهوم شکل بگیرد؛ با استفاده از آن‌ها می‌توانیم ببینیم کدام مفهوم‌ درخواست بیشتری داشته است. در این مرحله واحد تحقیق و توسعه شرکت یا سازمان، یا واحد مهندسی توسعه مفهوم، آن را به محصول واقعی تبدیل می‌کند.

 

۴.  بررسی و تحلیل اقتصادی محصول

اگر محصول آزمایش‌های عملکردی را با موفقیت پشت سر بگذارد، مرحله بعد آزمایش بازاریابی است. در این مرحله، محصول جدید و استراتژی بازاریابی آن، به‌صورت واقع‌بینانه‌ای بررسی و تشریح می‌شوند. آزمایش محصول جدید این فرصت را به بازاریاب‌ها می‌دهد تا پیش از رونمایی از آن، شرایط بازار را بررسی کنند. چگونگی آزمایش بازاریابی بسته به نوع محصول متفاوت است. شاید هزینه‌های آزمایش بازاریابی بسیار زیاد باشند و از طرف دیگر با این کار فرصت را در اختیار رقبا قرار دهیم که از روی محصول ما کپی کنند. بنابراین ممکن است مدیریت کسب‌وکار تصمیم بگیرد از این مرحله صرف‌نظر کرده و به‌طور مستقیم به مرحله بعدی برود.

در این مرحله باید بررسی کنیم که آیا محصول جدید را می‌توان به عنوان کسب‌وکار موفقی عرضه کنیم؟ تحلیل وضعیت بالقوه اقتصادی محصول قبل از عرضه آن به بازار، نقش مهمی در موفقیت نهایی آن خواهد داشت. برای بررسی این مسئله باید به چنین سؤال‌هایی پاسخ بدهیم:نرخ بازگشت سرمایه برای این محصول چقدر است؟ عرضه این محصول در چه مقیاسی صرفه اقتصادی خواهد داشت؟ آیا محصول جدید می‌تواند به‌صورت مستقل موفق باشد یا در کنار سایر محصولات موجود معنی پیدا می‌کند؟ در چه شرایطی این محصول از لحاظ اقتصادی موفق خواهد بود؟

 

۵. آزمایش محصول جدید

پس از توسعه محصول، وارد مرحله آزمایش محصول جدید می‌شویم. این آزمایش به شکل‌های مختلفی ممکن است انجام بشود، برای نمونه:

  • شاید در حد پروتوتایپ یا نمونه اولیه باشد؛ یعنی یک یا چند نمونه بسازیم و وضعیت آن را بررسی کنیم؛
  • در حوزه نرم‌افزار، شاید محصول جدید به‌شکل نسخه بتا عرضه شود؛
  • گاهی هم به‌سراغ عرضه محدود می‌رویم.

در هر صورت پس از دریافت بازخورد، فرایند توسعه محصول جدید را تکمیل می‌کنیم. وقتی از توسعه محصول، یا سایر فرایندهای این حوزه صحبت می‌کنیم، باید بدانیم که قرار نیست همه این مراحل مانند الگوریتم و به‌شکل مکانیکی اجرا شوند، چه‌بسا بعضی مراحل را حذف کنیم، یا بعضی دیگر را پس‌وپیش اجرا کنیم.

نکته مهم اینکه هر مرحله‌ای ممکن است نقطه توقف توسعه محصول باشد؛ یعنی به این نتیجه برسیم که مفروضات اولیه نادرست بوده و بهتر است پروژه را متوقف کرده یا به‌شکل دیگری پیگیری کنیم.

 

۶. تجاری‌سازی محصول

گام آخر برای توسعه محصول جدید، تجاری‌سازی است. معرفی محصول به بازار با هزینه‌های زیادی در ساخت و تبلیغات همراه است. کسب‌وکار است که باید تصمیم بگیرد محصول را چه زمانی و در چه محدوده‌ای رونمایی کند. این مسائل به توانایی کسب‌وکار در ریسک‌پذیری و دسترسی آن به شبکه توزیع بستگی دارد.

امروزه برای سرعت‌بخشی به بازار، بسیاری از شرکت‌ها از این رویکرد برای توسعه استفاده کرده و تلاش‌ می‌کنند روش‌های سریع‌تر و انعطاف‌پذیرتری برای توسعه محصول‌های جدید پیدا کنند. با این رویکرد بخش‌های مختلف شرکت در کنار هم کار می‌کنند و با انجام هم‌زمان مراحل توسعه محصول، در زمان صرفه‌جویی شده و اثربخشی را هم افزایش می‌دهند.

 

– جمع‌بندی

کسب‌وکارها برای پاسخ‌گویی به نیازهای روز مشتری‌های خود، سراغ محصولات جدید می‌روند. برای عرضه هر محصول جدید به بازار، باید فرایند توسعه محصول جدید به‌درستی اجرا شود. در این مقاله شش مرحله مشترک در بیشتر فرایندهای توسعه محصول را بیان کردیم. توسعه محصول،  نقشه‌ای برخاسته از استراتژی‌های برندینگ، تحلیل‌های انجام‌شده از وضعیت بازار، نیاز مشتری‌ها فعلی و بالقوه با در نظر گرفتن منابع و امکانات است.

بازار نوآوری بصورت فعال در دو مرحله شناسایی نیازهای مشتریان و همچنین ایده پردازی و غربال ایده های می تواند در توسعه محصول نقش برجسته و بدون نقص را از طریق اطلاع رسانی نوآوری ها در ۶۴۰ رشته تخصصی بصورت مستمر و هفتگی با انتخاب یک یا چند رشته تخصصی  ایفا کند. همچنین در دو مرحله آزمایش اولیه و همچنین بررسی و تحلیل اقتصادی محصول با همکاری مشاوران زبده در سطح ایران به کمک واحدهای صنعتی می آید. بهترین روش برای آزمایش محصول جدید، استفاده از خود واحد صنعتی بر اساس توانایی های موجود است و لذا انتخاب و تصمیم گیری در این زمینه به واحد صنعتی واگذار می شود. یکی دیگر از کارکردهای بازار نوآوری جستجو و شناسایی تخصصی محصولات صنعتی تجاری سازی شده موفق و ارائه به واحدهای صنعتی است که این مهم با استفاده از جستجوی شاخص های مهم نوآوریها می باشد که در این راستا تجربیات خوبی کسب شده است و نمونه های زیادی در کانال تلگرامی ارائه شده است.

 

در پایان ضمن تشکر از همراهی شما در مطالعه این مقاله، با کمال افتخار آماده پاسخگویی به سوالات شما از طریق کانالهای ارتباطی زیر هستیم.

Telegram: t.me/invbazaar

Website: www.Invbazaar.com

Email: invbazaar.com@gmail.com

☎ (whatsup): +989394633886

Views: 50

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://invbazaar.com/?p=2926
اینجا محل تبلغ شما هست
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد چرایی و اهمیت توسعه محصول

امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

پشتیبانی واتساپ
پشتیبانی آنلاین